[UK] Brief van een opgesloten migrant uit de Napier Barracks

Deze brief, die momenteel in sneltempo rondgaat op sociale media, komt van een persoon opgesloten in een “Prison Island Black Site”  voor de detentie van migranten voor onbepaalde duur.
De brief spreekt voor zich, de onhygiënische omstandigheden, overbevolking, gemilitariseerde veiligheid, talrijke zelfverminking- en zelfmoordincidenten, de onbelemmerde toename van covid-19 gevallen, allemaal gekoppeld aan de snauwende  bevelen om “de regels te volgen” terwijl, niet verbazend,  systematisch  elke greintje van veiligheid of waardigheid aan de gevangenen wordt ontnomen.
Ook bijgevoegd is een klein dossier samengesteld door Corporate Watch op de maffiose uitbestedingsystemen dat dit donkere netwerk van kerkers en sloppenwijken waarin het Ministerie van Binnenlandse Zakenmensen spoorloos doet verdwijnen.

De gieren van Clearsprings, G4S, Serco etc, elk deel van de grens, het personeel en de infrastructuur, de sociopathische veilingmeesters van het tory kabinet, hun laakbare lakeien in de pers, de wannabe fascistische oplichters die YouTube-video’s maken voor het bepleiten van de ‘barrack solution’: bloed op de tandwielen van de doodsmachine.
Elke profiteur en collaborateur, boven en beneden in de keten, is een vijand.

Kracht en liefde voor zij die opgesloten zitten,  die voor waardigheid staan en hun vrijheid eisen!

Solidariteit met iedereen die aan de hekken sleurt!
Grenzeloze solidariteit met degenen die gevangen zitten in de ‘Napier Barracks’ – een regelrecht concentratiekamp!

Tegen elke gevangenis en de wereld die hen toestaat!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.